Maandprogramma

Beste ouders en leden
Nu de maand november alweer bijna achter de rug ligt, wordt het pas echt winter. De temperaturen dalen stilletjes weer tot aan het vriespunt en de dagen worden nog korter dan in november. En met december in het vooruitzicht komen ook de feestdagen weer dichterbij. Maar ook twee hele toffe maanden vol met leuke scoutsactiviteiten.
Jawel, u leest het goed: twee maanden. In deze feestelijke editie van ’t Knoopke vindt u de planning voor de komende maanden december en januari.
U zal ook zien dat deze twee maanden wat verschillen van de andere maanden in het jaar. Zowel de oudere leden als de leiding moeten thuis kunnen stoefen met een goed rapport. Met examens op maandagen verplaatsen we de activiteiten naar gepastere tijdstippen. Wij wensen alle studerende leden alvast veel succes met hun examens!
Mogen we ook uw aandacht vragen voor de jaarlijkse soep- en chocomelkbedeling op oudjaarsdag (31/12)? Dan staat de leiding alle zangertjes op te wachten bij Café Onder de Toren met lekkere chocomelk en soep. Tot dan!
Wij wensen jullie alvast fijne feesten en een gelukkige en gezond 2019!
Een stevige (en warm ingepakte) linker
Florian, Alexander en Joppe

Scouts & gidsen