Maandprogramma

Gegroet beste scout, sympathisant, mama, papa...

Welkom in ‘t Knoopke van februari 2018! Hopelijk ligt het kerstmenu niet meer te hard op de maag en zijn de nieuwjaarsbrieven allemaal voorgelezen, want februari wordt een maand om niet meer te vergeten.
Nu ook de leiding klaar is met die ellendige examens, kunnen we weer met goede moed in de scouteske activiteiten vliegen! Maar we moeten jullie wel vertellen dat uw zoon deze maand of de komende maand wel eens een weekend vrij kan hebben. Maar niet getreurd, dit is namelijk om de super, mega, bangelijke kampen in juli voor te bereiden! Een kampplaats vindt natuurlijk zichzelf niet en een planning groeit niet aan de bomen… Kijk hieronder zeker even naar de kampdata van uw zoon, zodat er zeker geen dubbele boeking in de agenda staat.

Dan rest er ons enkel nog u een fijne maand te wensen en u een stevige linker aan te bieden!

Florian, Alexander en Joppe

Alvast enkele belangrijke data om vrij te houden:
10 maart : bloemenslag
18 maart : journée fritée
31 maart : jinz in my pants (Jinfuif)
7 tot 20 juli : verkennerkamp
9 tot 19 juli : jongverkennerkamp
10 tot 24 juli : jinkamp
22 tot 31 juli : welpenkamp
25 tot 31 juli : kapoenenkamp"

Scouts & gidsen